Våra rum

Ocean Hotel vid havets kant. Vi har 20 rum varav 2 sviter och ett familjerum. Alla rum är personligt inredda med handplockade detaljer och omsorgsfullt valda möbler. Med en dämpad färgskala vill vi skapa en känsla av lugn, harmoni och trivsel. Rummen är utrustade med alla tänkbara bekvämligheter så som minibar, safetybox, fritt wifi, högtalarsystem, kaffe och te, strykmöjligheter, hårfön samt lyxiga produkter från Rituals.

Här kan du hitta lugnet, njuta och bara vara.

 

Mysiga badrockar finns att tillgå om du som gäst vill besöka våran bastu, eller varför inte ta ett uppfriskande havsbad.

Som gäst nyttjar du naturligtvis detta fritt. Vi erbjuder roomservice. Frukost är inkluderade i priset och serveras i vår härliga restaurang.

Vi tar endast Visakort och Mastercard och swish. Ej kontanter eller fakturering.

Vi har generös avbokningspolicy, vilket innebär att ända fram kl. 15:00 dagen innan Du anländer kan Du avboka kostnadsfritt.

Deluxe

Stora och personligt inredda

Våra Deluxe rum är genomgående stora och personligt inredda. Med handplockade detaljer och möbler för att ge en trivsam vistelse. Det finns både arbetsyta och sällskaps del.

 

 

Svit

Fantastisk takhöjd, oslagbar terrass

Vår svit på 56 kvm har en fantastisk takhöjd och en oslagbar terrass med vy över havet och stranden. Här erbjuds elegant lyx och handplockade detaljer, i kombination med alla tänkbara bekvämligheter. I badrummet finner Ni dubbla handfat, dusch och rymligt badkar.

 

Familjerum

Vårt rymligaste rum, generöst badrum

Vårt familjerum är ett av våra rymligaste rum med ett generöst badrum med badkar och dusch. Här finns gott om utrymme för er som har en stor familj eller bara gillar att ha gott om plats. Rummet med sina speciella vinklar gör det både unikt och mysigt. Detta rum har varken balkong eller havsutsikt.

 

Deluxe Havsutsikt

Frontad havsutsikt

Våra Deluxe rum med havsutsikt har en fantastisk vy.  De är personligt inredda med handplockade detaljer och möbler för att ge en trivsam vistelse. Det finns både arbetsyta och sällskaps del.