Våra rum

Ocean Hotel har det bästa läget mitt på Skrea strand. (Ca 20 meter till vattnet). Vi kan erbjuda 19 rum varav en svit. Alla rum är personligt inredda med handplockade detaljer och omsorgsfullt valda möbler. Med en dämpad färgskala vill vi skapa en känsla av lugn, harmoni och trivsel. Rummen är utrustade med alla tänkbara bekvämligheter så som minibar, safe och önskvärd teknik, samt fri tillgång till vårat trådlösa nätverk. Våra väl tilltagna rum har alla plats för både arbete och avslappning.

 

Mysiga badrockar finns att tillgå om du som gäst vill besöka våran bastu, eller varför inte ta ett uppfriskande havsbad.

Som gäst nyttjar du naturligtvis detta fritt. Vi erbjuder roomservice. Frukost är inkluderade i priset och serveras i vår härliga restaurang.

Vi tar endast Visakort och Mastercard. Ej kontanter eller fakturering.

Vi har generös avbokningspolicy, vilket innebär att ända fram kl. 15:00 dagen innan Du anländer kan Du avboka kostnadsfritt.

Deluxe

Stora och personligt inredda

Våra deluxerum är genomgående stora och personligt inredda. Med handplockade detaljer och möbler för att ge en trivsam vistelse. Det finns både arbetsyta och sällskapsdel, samt 40” led tv, dockstation med högtalar system och trådlöst internet. Deluxerummens generösa ytor gör  att du kan bo länge och bra.

Svit

Fantastisk takhöjd, oslagbar terrass

Vår svit på 56 kvm har en fantastisk takhöjd och en oslagbar terrass med vy över havet och stranden. Här erbjuds elegant lyx och handplockade detaljer, i kombination med alla tänkbara bekvämligheter så som trådlöst nätverk, multimediastation för t ex telefon. Sviten är placerad intill vår bastu, som du som gäst nyttjar fritt.

Family

Vårt rymligaste rum, generöst badrum

Vårt familyroom är ett av våra rymligaste rum med ett generöst badrum med badkar. Här finns gott om utrymme för er som har en stor familj eller bara gillar att ha gott om plats. Rummet med sina speciella vinklar gör det både unikt och mysigt. Detta rum har varken balkong eller havsutsikt.

 

Deluxe Havsutsikt

Frontad havsutsikt

Våra deluxerum med är genomgående stora och personligt inredda. Dessa rum har frontad havsutsikt. Med handplockade detaljer och möbler för att ge en trivsam vistelse. Det finns både arbetsyta och sällskapsdel, samt 40” led tv, dockstation med högtalar system och trådlöst internet. Deluxerummens generösa ytor gör  att du kan bo länge och bra.