PAKET & ERBJUDANDE

Text 

Söndagsmys
Söndagsmys
Kom och avnjut lugnet i ett av våra vackra rum mellan söndag och måndag! För endast 795 kr får 2 personer bo i ett av våra Dubbelrum Deluxe med frukost måndag morgon. Passa på att utnyttja vår torrbastu under vistelsen, belägen på tredje våningen.

Telefon: 0346-826 20
Mail: bokning@oceanhotel.se
Bröllop
Bröllop & Evenemang
Tillåt Er själva att älska och njuta av Er dag i en avslappnande och vacker miljö precis vid havskanten. Vi kan hjälpa Er oavsett om Ni önskar ha Ert bröllop här hos oss eller enbart önskar boende för Er och Era gäster. Kontakta oss gärna så utvecklar vi tillsammans Era ideér.

Telefon: 0346-826 20
Mail: bokning@oceanhotel.se
HOTELL
Ocean Hotel har det bästa läget mitt på Skrea strand, (Ca 20 meter till vattnet). Alla rum är personligt inredda med handplockade detaljer och omsorgsfullt valda möbler.


RESTAURANG & BAR
I vår restaurang kan ni avnjuta en härlig middag och goda drinkar med havet som närmsta granne.


KONFERENS
Att konferera i en underbar miljö är en självklarhet, om inte annat så blir man kreativ. Att komma ifrån kontoret en stund kan göra stor skillnad! Ni har vacker utsikt över havet ifrån både konferenssal och restaurang.


PAKET & ERBJUDANDE
Här hittar ni våra aktuella paket och erbjudanden.


CLUB CAMPFIRE
ClubCampFire – morgondagens stjärnor. Vi finns till för dig som vill uppleva och upptäcka livemusik samtidigt som du umgås i en avslappnad miljö...


RÅDHUSTORGET No:1a
Vår underbara systerrestaurang inne i centrala Falkenberg. Rådhustorget är en stor gastrobar i en liten lokal där vi raderar gränserna mellan matsal och kök, allting kommer istället kretsa runt den givna platsen... baren.


KONTAKT
Kontakta oss för mer information.